Synca dina Apple-produkter

Responsible tutorial composing assistance is usually willing to assistance college students using perform. Purchase essay drafted by specialist and seasoned essay authors essay paper.

Idag är det inte ovanligt att både datorn, telefonen och tv:n har något med Apple att göra. Apple har ett stort finger med i spelet kring mycket av dagens teknologi, vilket betyder att många har flera Apple-prylar i hemmet. Därför är det kanske inte så konstigt att många väljer att göra vardagen enklare genom att synca sina Apple-produkter.

Genom att synkronisera, sammankoppla, dina Apple-produkter kommer du kunna hantera dem på ett mycket enklare sätt samtidigt som du använder dem till deras fulla kapacitet. Koppla ihop iPhonen till Apple-tv:n och börja styra tv-underhållningen med ett par svep på telefonen eller plugga in mobilen i bilradion för att styra musiken därifrån. Så länge du har rätt sladd eller en bluetooth-mottagare i bilradion kan du använda iPhonen som bilens musikbibliotek på nolltid. Dessutom laddar ofta telefonen samtidigt om du har den kopplad med en sladd!

Så syncar du dina Apple-apparater

När du ska synkronisera din iPhone till din dator börjar du med att öppna iTunes. Se till att du har den senaste versionen! Anslut sedan iPhonen till datorn med hjälp av USB-kabeln som följer med alla telefoner. Leta rätt på iOS-enheten i menyn för att välja vilken del av telefonen du ska aktivera för synkronisering. Om du vill synkronisera och koppla upp din iPhone med din Apple-tv för att kunna styra tv:n på det sättet ska du välja det styralternativet direkt i din telefon. För att det ska fungera måste du se till att du har lagt till din Apple-tv som ett uppspelningsalternativ på ditt Applekonto.

Synkronisera trådlöst

Idag har många av Apples produkter utvecklats så pass långt att många går att synkronisera med varandra trådlöst. Så fort du sätter igång din Apple-dator och kopplar iPhonen till samma konto kommer den att börja synkronisera in mobilens innehåll – utan att du har kopplat ihop dem med en sladd. För att du ska komma igång måste du dock se till att du har synkroniserat din iOS-enhet med datorn via kabeln åtminstone en gång innan. Sedan måste du se till att iTunes tillåts att synkronisera trådlöst genom att välja ”Synkronisera med denna iPhone via Wi-Fi”. Efter det bör du alltid kunna synkronisera den matchade enheten trådlöst med datorn så länge du är ansluten till ett trådlöst nätverk. Se gärna till att enheten är ansluten till en strömkälla för att Wi-Fi Sync ska komma igång ordentligt. Öppna sedan inställningsmenyn och navigera till ”General” där du sedan väljer ”iTunes Wi-Fi Sync”. Sedan borde du få en lista över alla datorer som finns med på det trådlösa nätverket och då väljer du helt enkelt den dator som du vill synkronisera. För att börja synkronisera trycker du på ”Synkronisera nu”-knappen.ifamilyphoto