Populära spel till iPhone

game-center2Apple Store har alltid haft en eller flera av sina spelapplikationer på topplistan efter det att det blev möjligt att ladda ner spel direkt i iPhonen. Att det är populärt att spela är det ingen fråga om, men däremot vilka spel som är lite populärare än de andra ska vi hjälpa dig att få svar på.

Sedan Apple Store lanserades och iPhone-användarna började ladda ner applikationer har de mest nedladdade apparna fått utgöra en topplista för respektive kategori. Efter nedladdningssiffrorna har man sedan sett vilka appar som har varit de mest populära bland iPhone-användarna. Något som alltid har trendat på topplistan är spelapplikationer i alla dess former. Pussel, fartspel, vinstspel och äventyrsspel – vi kan helt enkelt inte få nog när det kommer till att spela av oss under vardagen.

Spelen som är i ropet

Idag är topplistan över de mest nedladdade apparna full av olika spel. Klassiska spel som Angry birds samsas om topplaceringarna tillsammans med det nyare Minecraft och Happy Wheels. Att skjuta på kriminella grisar med fåglar, lägga pussel för att spränga godisbitar och köra för livet har aldrig varit så populärt och enkelt att göra som idag. Du laddar bara ned respektive spel för att sedan ge dötiden en ny mening. Nu kommer tiden gå mycket fortare eftersom du kommer ha det mycket roligare med spelen i bakfickan. Om du vill se vilka spel som är de mest populära just nu går du helt enkelt in på Apple Stores topplista där de har rankat de mest nedladdade spelen på svenska Apple Store just nu.

Klassiska iPhone-spel

Angry-Birds-iconiPhone har varit med så pass länge att en del av dess applikationsspel har hunnit bli nästintill kultförklarade. Åttio- och nittiotalet lyste med Super Mario medan 10-talet har lyst med bland annat Angry birds och Candy Crush. Att skjuta hämndlystna fåglar på stjälande grisar och byta plats på två godisbitar för att få fram rätt längdantal har vunnit iPhone-ägarnas spelhjärtan. Trots att Angry birds och Candy Crush har varit med relativt länge så tycks aldrig deras popularitet riktigt sina och de håller sig tryggt på topplistan för de mest nedladdade spelen.