iPhoneskal

iphone-5-5s-skal-bling-appleSkalet är naturens beskyddande uppfinning och har skyddat såväl sköldpaddor som andra havsdjur genom tiderna. Även vi människor har tagit tillvara på detta praktiska skydd och använder skal av olika slag för att skydda sådant vi är rädda om. Idag kan du se skal vart du än vänder dig i världen – till exempel runt en av Apples iPhone-mobiler.

Allteftersom antalet iPhone-användare blivit fler och fler har efterfrågan på skyddande mobilskal ökat. Naturligtvis utvecklades därför även mobilskalen och idag är de lika mycket till för estetikens skull som beskyddandets. Det finns numera särskilda nätbutiker till för ändamålet och mängder av pysselkit så att du kan tillverka ditt alldeles egna personliga skal.

Det perfekta skalet

Idag är det lika viktigt att det perfekta skalet skyddar din iPhone som att den perfekta väskan hänger på armen eller de perfekta skorna klapprar under fötterna. Du kan göra ditt eget skal för att få det exakt så som du vill eller köpa snygga, kitschiga och väldesignade skal direkt från en fysisk butik eller via internet. Det enda du behöver vara noga med att kolla innan du köper skalet är att det är gjort för din mobilmodell så att det faktiskt går att använda. De må vara snygga, men de gör ingen större nytta om du inte kan sätta fast din telefon i dem!

Byt ut dina skal

skalDet är inte bara roligt och upplyftande att variera skalen på mobilen, utan det håller dem också i bra skick då slitaget blir mindre. Särskilt idag finns det så många olika modeller och motiv som gör det svårt att välja. Välj därför istället ett par stycken skal istället för att bara köpa ett. Många webbutiker erbjuder rabattkoder som sänker priset eller kontinuerliga kampanjrabatter. Möjligheten finns med andra ord att köpa hem flera skal till ett riktigt billigt pris. Vissa byter ut sina skal lika ofta som de byter skor eller ytterplagg, vilket berättar en hel del om iPhonens accessoarstatus idag. Bli inte förvånad om du får se artiklar och 10-i-topp listor i de stora modemagasinen som avhandlar vilket skal du ska välja till din smarttelefon – för den bärbara telefonen är trendigare än någonsin förr.