iPhonefodral

När man väl investerat i något så dyrt som en iPhone borde det vara en självklarhet att skydda den ordentligt. Det behöver varken vara dyrt eller krångligt att skydda sin dyrgrip på bästa sätt – allt som krävs är ett bra, tåligt iPhonefodral.

Sedan försäljningen och efterfrågan på den banbrytande smarttelefonen iPhone ökade blev det också allt mer populärt att använda sig av heltäckande fodral för att skydda telefonen mot slag och stötar. Fodralen kan vara gjorda av skinn, plast, syntet eller trä. De finns i en mängd olika mönster, randiga som prickiga som helfärgade och abstrakta. Färgerna kan vara det mest neutrala såsom beige till chockrosa och koboltblått. Fodralens personlighet varierar i allra högsta grad lika mycket som ägarens!

Beskydda och känn igen telefonen

fodralNär du använder dig av ett iPhonefodral skyddar du inte bara telefonen mot dagligt slitage i form av slag och stötar, utan också mot viss fukt och väta. De flesta fodral omger nämligen hela telefonen så när hela sitter ”förseglat” är även telefonens touch screen skyddad av fodralet. Fodral som är gjorda av skinn är bland de mest populära eftersom skinnet skyddar bra och har en lång livstid, vilket betyder att man kan ha fodralet i flera år. Dessutom ger ett skinnfodral ett väldigt stiligt intryck och är bekvämt att ha i fickan. Telefonen blir inte bara bekvämare att hantera utan också mycket mer personlig och lättare att känna igen när du umgås med andra iPhone-ägare. Bland mängden av vita och svarta ytor kommer du att känna igen din telefon på nolltid om du har satt in det i ett iPhonefodral som sticker ut ur mängden. Gör dig själv, din iPhone och ditt bankkonto en tjänst och investera i ett fodral samtidigt som du investerar i telefonen – på så sätt hålls din telefon i gott skick längre.