iPhone plånbok

Sedan smarttelefonen iPhone började dyka upp i allas fickor och händer har den snabbt blivit en av de trendigaste och mest personliga accessoarerna. Det finns många olika stilar och modeller på de olika iPhone-tillbehören och bland de populäraste är den kombinerade iPhone plånboken.

Att kombinera sitt telefonskydd med pengaskyddaren har blivit ett populärt alternativ för många iPhoneägare och utbudet är stort. Numera klassiska, enkla modeller i skinn och designade i unika material är ett naturligt inslag i många accessoarbutiker och modemedvetna fickor.

De många olika modellerna

aye-wallet-iphone-5Du kan enkelt fynda flera olika typer av iPhone plånböcker idag på internet. Det finns alltid ett generöst erbjudande eller en rabattkod att aktivera hos någon av de hundratals återförsäljarna av iPhone-plånböcker. De klassiska iPhone plånböckerna med ett fack som plånbok och ett för telefonen finns att välja på tillsammans med många olika modeller med fler, större eller mindre fack. Vissa har speciella korthållare, andra har fack för nycklarna. En annan har plats för allt från nycklar till allt innehåll i en klassisk plånbok. Det finns många olika modeller och många olika webbutiker att handla plånböckerna från. Ofta finns det generösa kampanjrabatter och erbjudanden som du kan utnyttja när du handlar – så varför inte passa på att köpa flera för att få lite variation?

Ta hand om din plånbok

Om det är en accessoar som det tärs på dagligen är det plånboken och iPhone fodralet. iPhone plånboken blir då den accessoar som får stå ut med mest stötar och slag till vardags och slitaget blir påtagligt. Beroende på vilket material din plånbok är gjord av finns det flera olika sätt att ta hand om den och se till att den håller längre. Om den är gjord av skinn finns flera krämer och speciella putsmedel för att hålla den ren, stark och i bra skick. Är plånboken gjord av ett annat material kan det vara en bra idé att kolla upp hur du ska tvätta och ta hand om den på bästa sätt för att ge den en längre livstid redan när du köper den.