iPhone – mer än bara en telefon

iphone-ddNär iPhonen kom fick de andra mobiltillverkarna genast börja fila på konkurrensmässiga telefoner och helt nya planer för hur en mobil skulle fungera och se ut. För iPhonen var inte bara Apples första telefon utan också banbrytande i sin teknik och form – och det var den som bröt mark för smarttelefonerna på riktigt.

Innan iPhone hade lanserats för världen surrade hela den mobila världen av rykten och förväntningar inför Jobs presentation av Apples nya telefon. Man anade att telefonen skulle innehålla en helt ny typ av teknik, likt en dator i miniatyr, men hur den skulle vara uppbyggd och designad var det ingen som kunde veta. Med sin touch display, sitt interaktiva tangentbord och häpnadsväckande teknologi blev iPhone en jättesuccé som spred sig världen över. Idag har den sålt i nära hundra miljoner exemplar.

Dator i miniatyr

Idag behöver du inte vänta med att googla fram det du undrar över tills du kommer hem till datorn, utan det är bara att ta fram iPhonen. Vill du filma, fotografera eller spela in ljud går det lika bra eftersom iPhonen är utrustad med en av världens bästa mobilkameror. Dessutom finns det många olika redigeringsappar som du kan ladda ner gratis för att redigera och klippa till dina bilder och filmer så som du vill ha dem direkt i mobilen. Att titta på film, skriva i Word och ringa filmsamtal till dina nära och kära är fullt möjligt med en iPhone – bara ett par fingersvepningar bort.

Världens mest sociala telefon

Smarttelefonen är inte bara ett perfekt alternativ för den som vill filma, googla och arbeta. Nej, hör och häpna – det är ett av världens bästa sätt att socialisera och agera med människor vart de än är! Med en mängd olika sociala medier som du enkelt kan använda genom att ladda ner olika applikationer kan du hålla kontakten med dina nära och kära på flera olika sätt. Facebook tillåter dig att ha en social dagbok på nätet där du både kan chatta och ta del av hela världen, med hjälp av Instagram kan du visa upp din värld genom att ladda upp bilder och på Twitter kan du dela med dig av dina tankar i ord.