iPhone-appar: sport

Sedan den första iPhonen introducerades och började spridas världen över har antalet applikationer till mobilen ökat lavinartat. Idag är de kategoriserade i Apple-affären för att göra det lättare för iPhone-användarna att hitta det man söker. För sportentusiasten finns det inte bara en kategori, utan ett helt hav av sportapplikationer att välja bland och ladda ner till mobilen!

Att ladda ner applikationer till telefonen idag är inte alls olikt från att gå till varuhuset och shoppa i en rad olika butiker. För matrelaterade ärenden drar man sig till matbutiken eller bokaffären för kokböcker, medan den roligare jakten på spel och äventyr går till spelaffären. För sportrelaterade ting går du till närmaste sportaffär. När du scrollar dig genom Applebutiken i din iPhone kommer du snabbt märka hur affären är uppbyggd och hur enkelt det är att ladda ner sportappar till mobilen tack vare det digitala appvaruhusets egen sportkategori.

Börja sporta med iPhone

Oavsett om du behöver hjälp med träningsmotivationen eller med att följa Allsvenskan kan du göra det via din iPhone. Sportkategorin rymmer hundratals olika sportrelaterade applikationer som kan visa dig allt från resultaten i alla de europeiska fotbollsligorna till hur du bäst ska komma igång med träningen eller vilket gym som ligger närmast dig. Du kan väldigt enkelt börja sporta med iPhone aktivt som interaktivt. Om du inte hade tänkt det ena från början ska du inte bli förvånad om du halkar in på det så småningom.

De bästa sportapparna

För att introducera dig till den sportiga delen av iPhone-världen kommer vi tipsa dig om ett urval av några av de mest populära sportapparna för nyheter, information och sportråd.

icon175x175Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i fotbollsvärlden kan Fotbollskanalen vara det du söker då de rapporterar om allt som hänt i fotbollens dramatiska värld ett par minuter efter att det hänt. Om du istället vill satsa pengar och spela på spelarna finns det flera vadslagningsappar som bet365 och Unibet där du enkelt kan slå vad och spela om vad som kommer att ske i kvällens matcher samtidigt som du har chans att kamma hem en personlig storvinst. För den som vill fokusera på Allsvenskan finns det självklart en app helt tillägnad det men om du vill få travnyheter istället har Sportbladet en särskild travapp. I princip alla stora sporter och evenemang har egna appar. Så om du söker efter någon särskild är det bara att använda sökfunktionen för att ladda ner det som intresserar dig.