iPhone-appar: för företaget

Allteftersom fler iPhone-modeller spred sig i gemene mans ficka och tekniken förbättrades smög sig smarttelefonen in i arbetslivet. Idag är det många företag som använder iPhonen som ett välintegrerat och tillämpat arbetsverktyg. Vissa företag är till och med helt uppbyggda tack vare iPhone och därigenom beroende av smarttelefonen. Vi har letat reda på några av de bästa iPhone-apparna för företaget så att även du ska få en chans till att underlätta arbetslivet.

Det är inte bara för underhållning och kommunikation som iPhonen kan stå till tjänst med. Om du behöver organisera upp företaget, hålla möten eller genomföra transaktioner behöver du inte mycket mer än din smarttelefon och en god internetuppkoppling för att få koll på dagordningen.

Olika appar för olika företag

Beroende på vilken typ av företag du har finns det olika appar du kan använda dig av. Vissa har specialiserat sig medan andra är användbara för såväl stora som små företagare. Det finns dessutom andra praktiska appar som också gemene iPhone-användare har nedladdad i telefonen. Exempel på sådana appar är telefontjänsten Skype och dokumentskaparen Microsoft Office Word som många företagare användare sig av idag.

word-iconDet finns appar som hjälper dig att hantera de dokument du har skrivit i Word så att du slipper de ökända pappershögarna på skrivbordet. Det finns också appar där du kan redigera presentationer och förslag, appar som genomför transaktioner på tryggaste och snabbaste sätt och appar som berättar vad som händer runt om på den ekonomiska marknaden. Det finns knappt några gränser för vad du kan styra och organisera upp inom företaget tack vare smarttelefonen. Samtidigt är det väldigt enkelt att synkronisera iPhone-innehållet till företagets datorer så att du säkert har informationen och dokumenten där om du så önskar. Du kan koncentrera i stort sett ett helt företag till din smarttelefon samtidigt som du har samma information i företagsdatorerna. Istället för att spendera pengar och kraft på att släpa hem tunga väskor fyllda med pärmar är det bara att se till att du får med dig iPhonen hem – vilket du säkerligen får varje dag, för den är det inte många som glömmer!

Underlätta och effektivisera vardagen

Skype-iconIdag är det många företag som har gjort applikationer i iPhonen till ett naturligt och vardagligt arbetsverktyg. Det är mycket enkelt, billigt och smidigt att kunna koncentrera och organisera företaget med hjälp av telefonen istället för att ha allting på skrivbordet. Dessutom kan man spara pengar på resor genom att hålla möten via telefontjänster som Skype genom mobilen eftersom man enkelt kan vara flera i ett videosamtal. Det spelar ingen roll vart de deltagande befinner sig i världen – bara de har en bra internetuppkoppling kan de enkelt delta i samtalet. Det har blivit allt vanligare de senaste åren då det är mycket mer tids- och pengaeffektivt än att försöka samla ihop alla på en specifik plats i världen.