iPhone 6

iPhone6Många olika iPhone-modeller har kommit och gått men dess karaktär har till största del bestått. Den idag klassiska touch-skärmen har blivit större och mindre beroende på modell. iPhone 6 är mycket tunnare samtidigt som den är större än tidigare modeller. Kraftfull, strömsnål och början på en ny generation iPhone har gjort iPhone 6 till en av de största iPhone-succéerna hittills.

iPhone 6 har inte bara gjort stor succé siffermässigt, utan den är också som sagt en av de största modellerna att hålla i handen hittills. Skärmen är större, telefonen tunnare och vissa knappar har fått byta plats.

Det sjätte utseendet

Med rymdgrå nyans och 64 GB lagringsutrymme har iPhone 6 blivit populär bland medvetna iPhone-användare. Designen kan sammanfattas som avrundad då alla vassa kanter och hörn som utmärkt tidigare modeller som iPhone 4 och 5 är helt borta. Istället är det mjuka, kurviga hörn och kanter som håller om iPhone 6-teknologin. Telefonen andas lyx och kvalitet, som vanligt när det gäller Apples iPhones, tack vare sin rymdgrå nyans. Till skillnad från iPhone 5s så är iPhone 6 tunnare men lite tyngre, rättare sagt fyrtio gram tyngre. Det sjätte utseendet är alltså kort sammanfattat rymdgrått, tunnare och mycket mjukare än tidigare telefonen – och betydligt större!

Före och efter iPhone 6

Låsknappen har flyttats på iPhone 6 till den högra långsidan istället för toppen. Telefonen vibrerar också på ett sätt som är olikt vibrationen hos tidigare modeller. Det är mer ”snärtigt”, vilket gör att den låter både högre och starkare. Grafiken är förbättrad och kameran är imponerande mot tidigare modeller. iPhone 6 har höjt ribban för framtida iPhone-generationer och Apple kommer säkerligen utforma sina framtida telefoner efter iPhone 6. Du kan luta dig tillbaka, använda din iPhone till det du vill och låta telefonen sköta resten – teknik, fotografering, ljud- och filmuppspelning och allt det fina som hör iPhone till.