iPad

ipadEn dator i miniatyr eller en stor telefon utan telefon? Den är alldeles för stor för att vara en telefon, men den passar helt perfekt i handen. Hur man skulle definiera och förklara en iPad var lite knepigt när den först lanserades, men idag är det desto fler som vet exakt vad det innebär att hålla i en av Apples smartplattor.

Kamera, e-mail, GPS, guideböcker, läroböcker, språkutbildningar, musikspelare och all världens nöjesspel är bara ett par exempel på vad den platta skärmen vid namn iPad rymmer. Tack vare iPaden bröt surfplattan mark på allvar och det öppnades upp en ny marknad för både iPaden och dess konkurrenter.

Det unika med iPad

iPaden är inte bara en innovativ surfplatta för företaget Apples räkning utan för hela surfplatteindustrin. Med sin högkvalitativa kamera, kraftiga A5-chip, tunna touch display och över 300 000 appar att välja bland i App Store gjorde iPaden samma kraftiga avtryck i teknikhistorien som föregångaren iPhone gjort. Den är tunn som en blyertspenna, lätt och vissa modeller passar dessutom innerfickan i din jacka! Med lång batteritid och ett oändligt användningsområde har iPaden blivit en av de allra populäraste accessoarerna och arbetsverktygen under 10-talet.

Försköna din iPad

ipad-rosa skalDet är inte bara iPadens innehåll som du kan skräddarsy bäst du vill med de 300 000 appar som App Store erbjuder, utan det är minst lika enkelt att skräddarsy dess yttre. För att skydda din iPad och se till att den håller längre är det viktigt att du köper till ett fodral eller skydd till den. De finns i flera olika former och färger, så det är enkelt att göra även den gråaste plattan personlig och färgsprakande. Det finns till och med smycken som du kan sätta i hörlursuttaget när du inte använder det för att låta iPaden glänsa ytterligare. Står du i valet och kvalet? Tveka inte – gör din vardag enklare och roligare med en iPad.