Andra roliga Apple-produkter

aplle-logo-blackApple må ha spridit sitt varumärke tack vare sina iPhones och musikspelare, men det är i själva verket bara toppen på det väldiga Apple-berget av elektronikprodukter. Det finns en rad roliga Apple-produkter och tillbehör att utforska förutom iPhone, iPod och iPad.

Steve Jobs lade inte bara grunden för en helt ny typ av telefon, utan han lade grunden för en helt ny typ av teknologi. Apple har genom åren lanserat flera olika teknikprodukter utöver sina klassiska telefoner och musikspelare. Till exempel smartplattan iPad, tv-kompletteringen Apple-tv och nu senast den högteknologiska klockan iWatch.

Den nya klockan

Apples senaste succé är iWatch, den fantastiska klocka som verkligen andas Apple-teknologi och kvalitativ design. Med sitt enkla klassiska utseende har klockan blivit en riktig storfavorit hos många Apple-användare.

apple-klockaAtt uttrycka sig på nya, roliga och personliga sätt är det som klockan är gjord för. Klockan handlar mer om riktig kontakt istället för att fokusera på att läsa en radda text på en skärm. Du kan enkelt hålla kontakten med dina nära och kära genom att trycka på sidoknappen där du kommer åt ”Vänner”. Displayen visar då miniatyrbilder på dem som du har haft mest kontakt med via klockan. Tryck på bilden för att ringa, skicka ett meddelande eller ta kontakt med dem på något av de nya sätten som Apple Watch erbjuder. Klockan är bokstavligt talat en iPhone i armbandsformat.

De roliga tillbehören

Det är inte bara telefonerna, klockorna och paddorna som är det rolig Apple har att erbjuda. Alla tillbehör runtomkring är minst lika spännande och personliga. Bland dem finns allt från dockningsstationer till personliga mobilladdare och datormöss med annorlunda funktioner. Tangentbord med färgade tangenter och specialiserade tangentbord för musikproduktion finns att klicka hem direkt från Apples onlinebutik tillsammans med iPad-fodral och kitschiga iPhone-skydd. Det finns tusentals olika högtalare att upptäckta ute på iPhone-marknaden i alla möjliga färger och former. Vissa är formade som särskilda karaktärer, andra som klassiska radioapparater medan en del är formade just som ett äpple. Det finns till och med bärbara högtalare av riktigt bra kvalitet i form av nyckelringar! Apples trådlösa teknik är idag standard. Så för de allra flesta dockningsstationer och högtalare behöver du bara slå på mobilens bluetooth eller välja ljuduppspelare direkt i mobilen för att låta musiken flöda.

Specialized tutorial producing for chaotic pupils. Entrust your project to industry experts, pay for explore paperwork, and conserve precious time. Substantial superior assured term paper help.